Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Geoscience Galleri Danish-Israeli Oil & Gas Symposium, Tel Aviv, november 2015

Danish-Israeli Oil & Gas Symposium, Tel Aviv, november 2015

KLIK på billede for at forstørre.
Følg pilene til højre for at se hele billedserien.

1. Den danske ambassadør i Israel, Jesper Vahr, holder sin åbningstale til symposiet
2. Nogle af de danske og israelske deltagere
3. Symposiet inkluderede gså en dag i felten. Turen gik bl.a. gik til et meget stort og imponerende erosionskrater, Hatira Makhtesh. Her ses udsigten langs krateret.
4. Fællesbillede - også med udsigt.
5. Saltstruktur (Sedom Salt Diapir) ved det Døde Hav med meget stejltstående lag af evaporitter.
6. Mindre saltblok der er skredet ned. Øverst på blokken ses et tyndt lerlag med bølgeribber, der illustrerer cykliciteten i sedimentationen og hvordan den har vekslet mellem ler (karbonat-randfacies eller klastisk input til bassinet) og salte (inddampning).
7. Dr. Zohar Gvirtzman fra Israels Geologiske Survey i selskab med en stor saltblok

Foto 1, 2 og 4: Søren Secher, den danske ambassade, Israel
Foto 3, 5, 6 og 7: Katrine Juul Andresen