Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Geoscience Sekretariat Post og Forsendelser

Post og Forsendelser

• Post IND:
    Alle breve og mindre pakker som afleveres på instituttet fordeles i dueslagene i de ansattes arbejdsrum (1672-129). Større pakker som afleveres på sekretærgangen, sættes i samme rum og kan afhentes der.
  • Post UD:
    Breve og mindre pakker ud af huset kan lægges i aarbejdsrummer (1672-129) – hvor AU intern post afhenter posten og sørger for videre ekspedition. Frankering er ikke nødvendig.
    Breve og mindre pakker lægger du i postrummet ”Postkasse/posthus”.
    Større pakker stilles på hylden foran med en besked til AU Post.
  • AU post
    Afhentning/aflevering af intern AU post: Mandag til fredag: kl. ca. 9.30
    Internt post ud af huset: lægges i rummet ”AU post ud”.
    Intern post til instituttet:
    bliver lagt i rummet "AU post ind" (inden det fordeles i de enkeltes postrum)

AU intern post
    Intern post - servicering af Institut for Geoscience (pdf)

Forsendelser / Fragt

Procedurer ved afsendelse/ modtagelse af større forsendelser

• Afsendelse
    Den enkelte medarbejder kontakter selv transportfirmaet og aftaler afhentning af forsendelsen. Det er meget VIGTIGT at opgive eget (eller en kollegas) telefonnummer, så fragtmanden har en kontaktperson ved ankomsten. Ellers risikerer man, at han kører igen med uforrettet sag! Hvis man ikke selv kan være til stede, må man lave en aftale med en af sine nærmeste kollegaer. Giv vedkommende klar besked om omtrentligt tidspunkt for afhentning.
    Per Trinhammer har udarbejdet en skrivelse med kontaktoplysninger på diverse fragtfirmaer samt en vejledning i hvordan man udarbejder et carnet. Denne kan fås i sekretariatet.
  • Modtagelse
    Ved forventet ankomst af større leverancer, er det ligeledes meget VIGTIGT at opgive et telefonnummer. Hvis en anden skal modtage varerne, er det også vigtigt at vedkommende er orienteret om, hvad der skal ske med leverancen – Hvor skal den placeres? Er der nogen til stede som kan håndtere evt. tunge ting?
    Vær opmærksom på, at varer må afsættes i det markerede område i bygning 1674 ved siden af  vareindleveringen, men at varerne skal fjernes fra området samme dag, så de ikke står i vejen for næste leverance.
92030 / i31